Kompleks VOSSOS APARTMANA  je smesten u Laganasu, na udaljenosti samo 100m od plaze.

Laganas je mesto gde se na letovanju mozete suncati na vrelom pesku, uzivati u prirodi, plivati prema malim ostrvcima uporedo sa morskom kornjacom i uzivati na mnogo nacina, bilo u blizini prirode ili po nocnim klubovima i barovima. 
Ogromna i lepa plaza u Laganasu je idealna za ljude svih godista. Zlatni pesak klizi veoma blago u plitko i toplo more idealno posebno za decu, ali isto tako vodi u dublju i hladniju vodu savrsenu za plivanje i sportove u vodi.
Planine na obe strane zaliva i ostrvca u pozadini upotpunjuju carobno prirodno okruzenje.
Izborom  VOSSOS-a za Vase letovanje pruzate sebi priliku da boravite u tek obnovljenim i renoviranim sobama, od kojih je svaka sa balkonom ili verandom, kupatilom i kuhinjom, za sve vase svakodnevne osnovne potrebe.
Sobe su suncane i u svetlim bojama sa televizorom,  telefonom i klima-uredajem.
U VOSSOS kompleksu moci cete da se zabavljate od ranog jutra do kasno u noc, uzivajuci u bazenu, opustajuci se uz koktel  u snek-baru ili konzumirajuci  kvalitetna jela po razumnoj ceni.
Prostor recepcije ce ostati otvoren od jutra do kasne veceri za sve Vase potrebe, a tamo cete naci i sefove za deponovanje vasih licnih stvari od vrednosti.
Na ulazu u VOSSOS apartmane mozete naci najpovoljnije ponude samo za Vas, u nasoj vlastitoj prodavnici.
Lokacija ovog mesta za odmor ce Vam  omoguciti da posetite ostatak ostrva, uz Vas izbor izmedu javnih ili privatnih sredstava transporta bez potrebe da putujete daleko.
To ce Vam omoguciti da posetite i druge lepe plaze, zivopisna sela, istorijske i kulturne spomenike, muzeje i  sva mnogobrojna druga interesantna mesta.

sitemap

Vossos Club All rights reserved

office flooring options